Giurgiuvenii defavorizaţi sunt primiţi la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă de la Giurgiu Nord

Giurgiuvenii defavorizaţi sunt primiţi la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă de la Giurgiu Nord

Redeschis în luna noiembrie a anului trecut, după o perioadă de un an în care a fost închis de autorităţile locale, Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Persoanelor Defavorizate de la Giurgiu Nord se află din nou la dispoziţia cetăţenilor. Prin intermediul acestui centru, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Giurgiu, municipalitatea doreşte să vină în sprijinul persoanelor fără locuinţă, fără venituri sau fără sprijin din partea familiei.

În prezent, în centrul cu o capacitate de 25 de locuri se află 14 persoane, cu vârste cuprinse între 27-79 de ani, fie aduse de Poliţia Locală, fie îndrumate de către diverse persoane către această locaţie. Fiecare beneficiar primeşte cazare, hrană, tratament medical şi consiliere pe o perioadă ce cel mult trei luni, timp în care se găsesc soluţii la problemele fiecărei persoane.

Primăria Municipiului Giurgiu îi anunţă pe giurgiuvenii care au cunoştinţă de existenţa unor persoane defavorizate sau aflate într-o situaţie dificilă, să anunţe autorităţile sau să le îndrume către acest centru, de la Giurgiu Nord.

Ultima modificare: 10.01.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 55 de familii din Giurgiu se mută astăzi în casă nouă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.